3 szelet pirítós
4 szelet sonka
40 dkg sülcsirkemell
40 dkg saláta (ízlés szerinti)
1 evőkanál friss koriander
1 evőkanál friss petrezselyemzöld
2 főtt tojás
10 dkg reszelt parmezán
5 evőkanál majonéz
A húst és a pirítóst felszeleteljük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a salátát, a zöld fűszereket, majd a felvagdosott tojást is. A sonkát felszeleteljük, kevés olajban megpirítjuk, majd lecsöpögtetjük az olajat és hozzákeverjük. A parmezánt belekeverjük a majonézbe és eloszlatjuk a salátán. Óvatosan összekeverjük, hogy ne törjön össze a tojás. Lehűtve tálaljuk.
A feldarabolt hagymát a zsírral felteszem dinsztelődni.Meleg zsírba fektetem a májat.Mikor a külseje kicsit kivilágosodik lejjebb veszem,lazán lefedem,hogy ne fröcsköljön.Nézeget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelt vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát meghántjuk, mossuk, durvára reszeljük. Az almát durvára reszeljük. Az egészet egy edénybe tesszük. Az öntethez a joghurtot el...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA felforralt, sós vízbe öntsük bele a bulgurt, lefedve hagyjuk állni 20 percig, ezalatt a bulgur magába szívja a vizet. Ezalatt aprítsuk fel a zöldségeket. A mentát minél apróbbr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A feldarabolt zöldségeket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A hámozott almát, az ecetes...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű