3 szelet pirítós
4 szelet sonka
40 dkg sülcsirkemell
40 dkg saláta (ízlés szerinti)
1 evőkanál friss koriander
1 evőkanál friss petrezselyemzöld
2 főtt tojás
10 dkg reszelt parmezán
5 evőkanál majonéz
A húst és a pirítóst felszeleteljük, egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a salátát, a zöld fűszereket, majd a felvagdosott tojást is. A sonkát felszeleteljük, kevés olajban megpirítjuk, majd lecsöpögtetjük az olajat és hozzákeverjük. A parmezánt belekeverjük a majonézbe és eloszlatjuk a salátán. Óvatosan összekeverjük, hogy ne törjön össze a tojás. Lehűtve tálaljuk.
Őzgerincformát kibélelünk folpack-kal, és az aljára sonkát teszünk (Maradjon meg 3 db a tetejére). A tejfölt és a majonézt összekeverjük. Az uborkát, a sárgarépát, a főtt tojást,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMegfőzöm a lencsét sós vízben. A spenótot fokhagymán, olíván fonnyasztom, lencséhez keverem. Amint kihűlt, gránátalma szemeket is és fetát morzsolok hozzá.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent jól összekeverünk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát negyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és vékonyan felszeleteljük, vagy legyaluljuk. Besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk. A hagymákat tetszőlegesen felszeleteljük. 5 dl ví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű