20 dkg savanyú káposzta , 2 db. piros alma, 10 dkg kolozsvári szalonna, 1 fej vöröshagyma, színes bors, olíva olaj
A savanyított gyalult káposztát átmossuk ha szükséges és kissé összevágjuk. Az almát megmossuk és héjastól kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és fölvágjuk. A kolozsvári szalonnát vékonyra szeleteljük. Az összes hozzávalókat egy tálba összekeverjük, borsozzuk és meglocsoljuk 2 evőkanál olíva olajjal. Jól lehűtve tálaljuk,önmagában vagy sült húsok mellé.
Mindent alaposan összekeverni. Görög sajttal lehet még kiegészíteni.
Elkészítési idő:...
Elkészítési idő:Feltesszük főni a vizet, majd amint forrni kezd, beletesszük a bulgurt, és 4-5 percig forraljuk. Levesszük a tűzről, majd lefedve fedő alatt állni hagyjuk, amíg teljesen felszívja...
Elkészítési idő: