menu

Családireceptkönyv.hu

Rakott sajtos csirkemell


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csirkemell
2 kanál liszt
kis kanál piros paprika
majoranna
bors

2 gerezd fokhagyma
őrölt kömény
15 dkg füstölt sajt
póréhagyma
2 dl tejföl
vaj

Elkészítés:


A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirkét, és a megmaradt fűszeres lisztet a tetejére szórjuk. Rárakjuk a felkarikázott póréhagymát, és megszórjuk reszelt sajttal, majd a végén olajjal elkevert tejfölt öntünk a tetejére. Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 percig sütjük, a végén vegyük le az alufóliát. Vegyes párolt zöldséggel tálaljuk

Rakott sajtos csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött csirke
Töltött csirke

A csirkén meglazítjuk a bőrt,de nem vesszük le,mert ez alá töltjük a tölteléket.A legjobb a sültcsirke fűszer,ha nincs,akkor fokhagyma,só és majorannával dörzsöljük be a húst. Kan...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis csirke burgonyával,csodás szósszal
Tepsis csirke burgonyával,csodás szósszal

A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...

Elkészítési idő: gyors
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókuszos csirke
Kókuszos csirke

A csirkemell filét csíkokra vágjuk, rányomjuk a fokhagymát, sóval-, borssal ízesítve zsíron megpirítjuk. Fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, beleszórjuk a gyömbért é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Mámorító mustáros tejfölös csirke
Mámorító mustáros tejfölös csirke

A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk