– 4 hámozott krumpli (Főzd elő, amíg el nem kezd megpuhulni!)
– Sajt ízlés szerint (Trappista)
– 1 felvert tojás
– 2 evőkanál tejpor
– 1/3 csésze liszt
– 1 teáskanál só
– 1 teáskanál cukor
– 1/8 teáskanál bors
– 1 teáskanál vaj
– olaj a sütéshez
Reszeljük le az előfőzött krumplit és a sajtot, keverjük össze a felvert tojással, majd a száraz hozzávalókkal, a végén pedig adjuk hozzá a vajat, és alaposan kavarjuk össze. Az így kapott masszát nyújtsuk ki sütőpapírok között, majd tegyük a fagyasztóba, hogy megkeményedjen. Ezt követően forró olajban süssük ki! Fokhagymás mártással tálaljuk!
A tojást egy nagy tálban felverjük, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, simára keverjük, majd a cukkinit, a hagymát a szalonnát, a sajtot és az olajat is hozzáadjuk és jól összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hokkaido tököt kockákra vágtam és egy tepsin a sütőben megsütöttem. A spenótot megrottyantottam kis hagymán, fokhagymán, és külön elkészítettem a bulgurt , pici sóval megfőztem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát, paprikát és a paradicsomot kisebb kockákra vágjuk, a gombát szeleteljük. A hagymát serpenyőben felhevített olívaolajra dobjuk, és megpirítj...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a karfiolt, majd megf?zzük sós és cukros vízben. Kikenünk egy tálat vajjal, beleteszszük a karfiolt és ráöntjük a 3 tojás sárgájával elkevert tejfölt. Megszórjuk a re...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű