– 4 hámozott krumpli (Főzd elő, amíg el nem kezd megpuhulni!)
– Sajt ízlés szerint (Trappista)
– 1 felvert tojás
– 2 evőkanál tejpor
– 1/3 csésze liszt
– 1 teáskanál só
– 1 teáskanál cukor
– 1/8 teáskanál bors
– 1 teáskanál vaj
– olaj a sütéshez
Reszeljük le az előfőzött krumplit és a sajtot, keverjük össze a felvert tojással, majd a száraz hozzávalókkal, a végén pedig adjuk hozzá a vajat, és alaposan kavarjuk össze. Az így kapott masszát nyújtsuk ki sütőpapírok között, majd tegyük a fagyasztóba, hogy megkeményedjen. Ezt követően forró olajban süssük ki! Fokhagymás mártással tálaljuk!
Elkészítése: A hagymát karikára vágjuk, a szalonnával együtt picit átpirítjuk. A sajtot és a paprikát felkockázzuk. A tojásokat felverjük, beletesszük az összes hozzávalót, ízes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készítsd: 1. Olívaolajon pirítsd le a finomra vágott hagymát és a fokhagymát, majd ezen az alapon dinszteld meg a felkockázott paradicsomot (vagy a konzerves paradicsomot) a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizslisztet egy keverőtálba öntjük, hozzádobjuk a tojást, a sót és a kurkumát. 2. A kókusztejet több részletben hozzákeverjük a liszthez, ügyelve arra, hogy teljesen csomómen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20 dkg nyers, tisztított zöldséget számítunk fejenként – szinte bármi felhasználható hozzá, ami éppen kapható a piacon. A brokkolit és a karfiolt rózsákra szedjük, a kelkáposztal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű