Családireceptkönyv.hu

Parajos sajtrolád *


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30dkg parajlevél
4ek juhtúró
2 ek natúr krémsajt
3 szelet félkemény sajt

Elkészítés:


A parajleveleket leforrázzuk és felaprítjuk. Kikeverjük a juhtúróval, krémsajttal, fehér borssal és őrölt szerecsendióval.
A sajtra kenjük és feltekerjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSICSERIBORSÓ ROPOGÓS
CSICSERIBORSÓ ROPOGÓS

A csicseriborsó jól lecsepegtetjük. Az olajat összekeverjük a fűszerrel, beleforgatjuk a csicseriborsót. Sütőpapíros tepsiben aranybarnára sütjük, közben megrázogatjuk a tepsit.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vegán patisszonos cukkinipaprikás
Vegán patisszonos cukkinipaprikás

A felaprított (jó sok) hagymából, fokhagymából és pirospaprikából a kókuszolajon pörkölt (paprikás) alapot készítek. Hozzáteszem a feldarabolt paprikát, paradicsomot is. Közben a c...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babkrémes - petrezselyempesztós tekercs
Babkrémes - petrezselyempesztós tekercs

Keverjük össze a palacsintatészta hozzávalóit, és hagyjuk állni kb. 10 percig. Közben a pesztó összes hozzávalóját turmixoljuk össze egy aprítógépben, és sózzuk-borsozzuk. A babk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Felhőlángos
Felhőlángos

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk