30dkg parajlevél
4ek juhtúró
2 ek natúr krémsajt
3 szelet félkemény sajt
A parajleveleket leforrázzuk és felaprítjuk. Kikeverjük a juhtúróval, krémsajttal, fehér borssal és őrölt szerecsendióval.
A sajtra kenjük és feltekerjük.
A csicseriborsó jól lecsepegtetjük. Az olajat összekeverjük a fűszerrel, beleforgatjuk a csicseriborsót. Sütőpapíros tepsiben aranybarnára sütjük, közben megrázogatjuk a tepsit.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított (jó sok) hagymából, fokhagymából és pirospaprikából a kókuszolajon pörkölt (paprikás) alapot készítek. Hozzáteszem a feldarabolt paprikát, paradicsomot is. Közben a c...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKeverjük össze a palacsintatészta hozzávalóit, és hagyjuk állni kb. 10 percig. Közben a pesztó összes hozzávalóját turmixoljuk össze egy aprítógépben, és sózzuk-borsozzuk. A babk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű