Családireceptkönyv.hu

Sajtos csirkemell baconbe tekerve, csodás étel 30 pe


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csirkemell
12 szelet bacon
15 dkg mozzarella
10 dkg ementáli
3 gerezd fokhagyma
só, bors
olaj

Elkészítés:


A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementális pedig lereszeljük. A hússzeletekre halmozzuk a sajtokat és feltekerjük, majd beletekerjük a bacon szeletekbe. Egy hőálló edényt olajjal kikenünk és szorosan egymás mellé tesszük a feltekert csirkéket, ha szükséges hústűvel megtűzhetjük őket, hogy ne bomoljanak ki. Egy kevés (0,3 dl elég) vizet öntünk alá és 180 fokon sütjük 25 percen át, időközben meg is fordítjuk.

Sajtos csirkemell baconbe tekerve, csodás étel 30 pe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: brigz
Ropogós csirkefalatok pikáns mártásban
Ropogós csirkefalatok pikáns mártásban

Kb. hüvelykujjnyi darabokra vágjuk a csirkemellet, picit sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálba mérjük a lisztet. Egy másikban a tojást lazán felverjük és összekeverjük a tejjel. Egy har...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemell sajtos bundában
Csirkemell sajtos bundában

A csirkemellet kicsit kiklopfoltam,sóztam,borsoztam. A tojásokat a sajttal,sóval,borssal,fokhagymával simára kevertem. A szeleteket lisztbe,majd a sajtos masszába mártottam,majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikoletta
Csirke ázsiai kesudiós
Csirke ázsiai kesudiós

A csirkemellet kisebb kockákra vágtam. Wokban (vagy magasabb falú serpenyőben) felhevítettem az olíva- és szezámolaj keverékét, majd a húst rátéve azt nagy lángon megpirítottam....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk