menu

Családireceptkönyv.hu

TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400-500 g sertéshús ( vagy csirkehús),
200-300 g gomba,
100-150 g sajt,
1 hagyma,
petrezselyemzöld,
só,
őrölt fekete bors.
Hozzávalók a bundához:
2-3 burgonya,
1 tojás,
liszt,
olaj.

 TÖLTÖTT HÚSTEKERCSEK FENSÉGES BURGONYÁS BUNDÁBAN

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes őszibarack leves
Tejszínes őszibarack leves

Felteszem a vizet melegedni, beleteszek ízlés szerint cukrok, egy késhegyni sót, fahéjat, vaníliás cukrot, szegfűszeget, míg melegszik a víz megpucolom, darabokra vágom az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókuszos tekercs
Kókuszos tekercs

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
Malacka szezámmagos bundában
Malacka szezámmagos bundában

a hernyós kifli tésztályát elsodorjuk csíkokra vágyjuk, körbecsavarjuk a virslin , szezámmagba bele forgatjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vörösboros meggyleves
Vörösboros meggyleves

-Ha friss meggyből készítjük, megmossuk, kimagozzuk és lecukrozzuk. A vizet feltesszük a fűszerekkel, cukorral, pici sóval főni, beletesszük a friss meggyet. Amikor a leves forr,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk