2,5 dl erős esspresszó kávét felmelegítünk 2 rúd fahéjjal, és 5 dkg barnacukorral.
Fél órátállni hagyjuk. 6 tojás sárgáját vízgőz fölött habosra keverjük 10 dkg barnacukorral. Levesszük a tűzről, hozzáadunk 2 evőkanál kakaóport, a kávét és 1,25 dl tartós tejet, 2 dl sűrített tejet és 1,25 dl whiskyt. Üvegekbe töltjük. 6 hónapig eláll.
Az aszalt szilvákat 1 éjszakára 1/2 liter szobahőmérsékletű vízbe áztatjuk. A felpuhult szilvákat összeturmixoljuk, így egy sűrűbb pépet kapunk. Ezt higítva a gyümölcslével, és e...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA víz felét összeöntjük a citromok kifacsart levével és a cukorral, elkeverjük és pár percig melegítjük, hogy a cukor elolvadjon, majd visszahűtjük. Az epret megmossuk, leszedjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű