1 kg feketeribizli, 2-3 szegfűszeg, 1 db fahéj, 1 l gyümölcspálinka, 75 dkg cukor.
A ribizlit megmossuk, leszemezzük, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a cukrot, fahéjat, szegfűszeget és a pálinkát. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Utána átszűrjük és üvegekbe töltjük.
A mandulát száraz serpenyőben kevergetve illatosra pirítom néhány perc alatt, majd leveszem a tűzről, és félreteszem, hogy kihűljön. Miközben ez megtörténik, összeturmixolom a regg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden összetevőt összeturmixolunk. Jégkockákra öntve fogyasszuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű1. Citromos limonádé: Elkészítjük a cukorszirupot, ha kicsit kihűlt, hozzáadjuk a citromokat, és a vizet. 2.Csipkelimonádé: Csipkebogyóból készítsünk csipkebogyó teát. Mézet...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéz1. Az epret hagyjuk kiengedni, és turmixban pépesítjük. 2. Az eperturmixhoz keverjük a citrom- és narancslevet, valamint a joghurtot és a tejet. 3. Az édesítőporral édesítj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz