1 kg darált hús
1 bögre rizs
1 kis fej v hagyma reszelve
piros paprika
vegeta
1 db tojás
só
karalábé levél
sóska
A tölteléket összekeverem és leforrázott karalábé levélbe töltöm.
Egy marék sóskát zsíron megpárolok és a tűzről levéve elkeverjük egy ek liszttel és kicsi vízzel. Ráöntjük a megfőtt töltikére és összefőzzük.
1. Pureće batke posoliti s obje strane, politi maslinovim uljem i zarezati nožićem. U zarezane 'džepiće' umetnuti 2-3 lovorova lista i ružmarin (svježu grančicu ili usitnjeni). Je...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kiflit felkarikázom, majd beleteszem egy tálba, ráöntöm a 2 dl tejet, kicsit megforgatom, hogy mindegyiket érje. Ezután egy jénaiba pakolom sorba. A túrót ízesítem cukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szétválasztott tojás fehérjét robotgép habverőjével keverőtálban simára dolgozzuk 20 dkg liszttel, 2 tk olajjal, 1 csipet sóval és 1,5 dl hideg vízzel. A tésztát cipóvá formázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű