csirke hús
hagyma
kápia
fokhagyma
só
bors
kecsap
piros paprika
A húst csíkokra vágjuk. Olajon 5 percig sütjük. Utánna hozzáadjuk az összemetélt hagymát, kápiát, zúzott fokhagymát, sót, borsot. Még 5 percig sütjük. Adunk hozzá kecsapot, piros paprikát, ha kell öntünk alá vizet és puhára pároljuk.
Leöntjük a gyümölcskonzerv levét. A levet a joghurttal és a tejjel alaposan összeturmixoljuk. Ízlés szerint adunk hozzá cukrot, vaníliás cukrot, majd beletesszük a kókuszreszeléket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. A vizet a rizzsel együtt felforraljuk, közben néha megkeverjük. Közben simává keverjük a joghurtot a tojássárgájával, li...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1 kanál gyömbér = zsírégetés A gyömbér zsírégető hatása hasonló a koffeinéhez: hozzásegít, hogy ne vizet és izomtömeget veszíts a fogyásnál, hanem a zsírtartalékaidat bontsd le. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket felszeleteljük, majd egy tálba öntjük. Hozzáadjuk a baracklét majd a fél liter tejszínt. A citrom felét vékony karikákra vágjuk, és szintén belerakjuk a levesbe. A c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű