25 dkg finomliszt
15 dkg margarin
1 tk sütőpor
1 tk vanilia aroma
2 tojás sárgája.
Ezekből tésztát gyúrunk, 2 - 3 mm vastagságúra nyújtjuk, kisebb pogárral kiszaggatjuk, és sütőpapíros tepsibe rakjuk.
Elkészítjük a habot: 2 tojás fehérjét 20 dkg porcukorral és pár csepp citromlével felverünk, a tésztákra halmokat rakunk. Előmelegített sütőben 170 fokon megsütjük 10 - 15 perc alatt.
Ha kihült, lekvárral összeragasztjuk. Én saját készítésű baracklekvárt használtam.
Az összes hozzávalót összeturmixoljuk blenderrel, vagy botmixerrel, majd jól behűtjük és esszük. Ennyi 🙂
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet leszedjük a száráról, megmossuk és kimagozzuk. A tejszín és a pudingpor kivételével a hozzávalókat feltesszük főni, Amikor a leves bugyogni kezd, behabarjuk a tejszínnel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHirdetés 60 perc bonyolult megfizethető Hozzávalók Hozzávalók egy 20 cm-es tortaformához: Az alaphoz: 15 db babapiskóta 8 dkg margarin A krémhez:...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű