3 dl tej
45 dkg liszt
2 dkg élesztő
23 dkg burgonya
1,5 tk cukor
2 tk só
Úgy praktikus, ha mindent, amit kell, feldarabolunk (először tisztítunk, mosunk): a hagymákat vastagabb szeletekre, a paradicsomot kockákra, a cukkinit kockákra, a húst kockákra va...
Elkészítési idő: 2-2,5 óra Nehézség: KözepesA tojásokat megfőzzük, de nem túl keményre, majd a sárgáját kivesszük és villával összetörjük. A fehérjét apróra vágjuk, a sárgájához adjuk, a tejfölt elkeverjük a mustárral és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPÁROLÁS....... Mindig rövid lében végezzük. A hús- vagy főzelékféle szinte a saját levében, gőzében párolódik puhára..Ezért a párolás legfontosabb szabálya például párolt hús kész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, megvárjuk amíg icsit kihűl. Minden hozzávalót összekeverünk, turmixoljuk és kész is.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű