Ugyanaz, mint az ét csokinál, némi változtatással (lásd lentebb)
Fontos! Ha kiöntőformába szeretnéd a csokit készíteni és szeretnél minél szebb végeredményt elérni, akkor ezt a 3 + 1 szabályt tartsd be:
1. mindenképp olajozd ki előtte (igen, a szilikont is!) a formát,
2. használj több tejszínt,
3. a lisztet pedig cseréld tejporra +
ha van időd és türelmed, gőz fölött olvaszd össze a hozzávalókat!
Mindig hamarabb fejezd be a főzést, mint amilyen sűrűségűt szeretnél, mert hűlés közben sokat sűrűsödik még (annyira azért nem különleges, hogy ebből a szempontból is kilógjon a sorból a többi krémhez képest :P).
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk és megfőzzük. A vizet leöntjük róla, burgonya törővel összetörjük, hozzá adjuk a lisztet, tojást, vajat, és az előzőleg apróra vágott o...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Pilece belo meso iszci na trake pomesati soja sosom i kuyrijem. Meso treba da odstoji bar sat vremena u ovom,moze i duze. Ostaviti u frizider. 2. Crni luk iseci na korke d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük (a vízhez adjunk pár csepp citromlevet). Ne főzzük nagyon puhára! A muffin formába beletesszük a papírt, és az ujjaink segít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mély tálban elkeverjük a tojást és a tejszínt, ebbe reszeljük a meghámozott krumplit. Sózzuk, és olajjal vagy vajjal kikent tepsibe öntjük, egyenletesre simítjuk, és megsütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű