Ugyanaz, mint az ét csokinál, némi változtatással (lásd lentebb)
Fontos! Ha kiöntőformába szeretnéd a csokit készíteni és szeretnél minél szebb végeredményt elérni, akkor ezt a 3 + 1 szabályt tartsd be:
1. mindenképp olajozd ki előtte (igen, a szilikont is!) a formát,
2. használj több tejszínt,
3. a lisztet pedig cseréld tejporra +
ha van időd és türelmed, gőz fölött olvaszd össze a hozzávalókat!
Mindig hamarabb fejezd be a főzést, mint amilyen sűrűségűt szeretnél, mert hűlés közben sokat sűrűsödik még (annyira azért nem különleges, hogy ebből a szempontból is kilógjon a sorból a többi krémhez képest :P).
A mascarpone sajtba belereszeljük a megmosott lime, citrom, és narancshéjat. Belereszeljük a csokoládé felét, hozzáadjuk a citrusok levét. Kóstoljuk, ha szükséges, ízesítsük egy k...
Elkészítési idő: 25 percA porcukrot egy nagyon sűrű szitán átszitáljuk egy keverőtálba, kb. felét áttesszük egy másik edénybe, a keverőtálban maradt porcukor közepére csinálunk egy lyukat. Egy edénybe...
Elkészítési idő: 1 óra1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, és beletesszük a porcukrot. Amikor az élesztő felfut, hozzáadjuk a vajat, a tojások sárgáját, a rumot, sót, a citrom reszelt héját,...
Elkészítési idő: