Ugyanaz, mint az ét csokinál, némi változtatással (lásd lentebb)
Fontos! Ha kiöntőformába szeretnéd a csokit készíteni és szeretnél minél szebb végeredményt elérni, akkor ezt a 3 + 1 szabályt tartsd be:
1. mindenképp olajozd ki előtte (igen, a szilikont is!) a formát,
2. használj több tejszínt,
3. a lisztet pedig cseréld tejporra +
ha van időd és türelmed, gőz fölött olvaszd össze a hozzávalókat!
Mindig hamarabb fejezd be a főzést, mint amilyen sűrűségűt szeretnél, mert hűlés közben sokat sűrűsödik még (annyira azért nem különleges, hogy ebből a szempontból is kilógjon a sorból a többi krémhez képest :P).
A krumplit héjában megfőzzük sós vízben, (ha megfőtt megpucoljuk). 6 tojást szintén keményre főzzük. A hozzávalókat (krumpli, főtt tojás, kolbász, szafaládé) felkarikázzuk. A sza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegsütjük a palacsintákat a fenti hozzávalókból. Darált diót, édesítővel, rumaromával, reszelt narancshéjjal és kevés tejszínnel összekeverünk (jól kenhető massza legyen) és megt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA műanyag kiszúróval szúrjuk ki a kenyeret, a felvágottat és a sajtot is .Díszítsük ízlés szerint zöldséggel, majonézzel, mustárral...
Elkészítési idő: 10 p Nehézség: KönnyűA rizst átválogatjuk, megmossuk, jól lecsepegtetjük. Egy kislábast kiöblítünk hideg vízzel, beleöntjük a tejet meg a rizst, felforraljuk. Néha keverjük meg, hogy ne ragadjon le, l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű