menu

Családireceptkönyv.hu

Zöld jégkrém – spenótos, almás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 dkg hántolt mandula, vagy 5 dkg kesudió, vagy 1 dl kókusztej/kókusztejszín
25 dkg-nyi spenótlevél
10 dkg alma
1 ek stevia
vaníliapor vagy vanília aroma
1/2 citrom leve

Elkészítés:


Dobj turmixgépbe vagy 5 dkg hántolt mandulát, vagy 5 dkg kesudiót, vagy 1 dl kókusztejet/kókusztejszínt
Öntsd föl további vízzel úgy, hogy összesen 5 dl legyen a folyadék
Turmixold össze a fentieket, majd fokozatosan add a léhez az alaposan megmosott 25 dkg-nyi spenótleveleket
Kb. 10 dekás almát hámozz meg és aprítsd a spenótos turmixhoz
Tegyél a lébe ízlés szerint édesítést – Xukor0 steviát ajánlok egy evőkanállal és önts még hozzá vanília aromát, vagy szórj hozzá vanília port
Csavarj a léhez fél citrom levét
A turmixolt jégkrém alapot töltsd tartókba és fagyaszd ki

Trükkök, tippek, praktikák:


http://paleovital.hu/?p=23519

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anikó
Karfiolkenyér
Karfiolkenyér

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és tegyél sütőpapírt egy tepsire. Szedj rózsáira egy fél fej karfiolt, mosd meg, és tedd egy késes aprítóba. Addig morzsold, míg rizsszerű állaga n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kenyér TK. liszt és más lisztek keverékéből
Kenyér TK. liszt és más lisztek keverékéből

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lepcsánka  tócsni azaz krumplilepény
Lepcsánka tócsni azaz krumplilepény

A krumplit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, levétől kicsit kinyomkodjuk. Ha nem nyomjuk ki a levét, akkor 2 tojás kell hozzá. A lereszelt krumplit, a lisztet, a tojást és a fűszer...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Medvehagymapestós nokedli pirított csirkével
Medvehagymapestós nokedli pirított csirkével

A medvehagymát alaposan megmossuk.lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk az összes hozzávalóval késes aprítóba rakjuk és krémes állagúra turmixoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk