Minden háziasszony tudja, hogy a legegyszerűbb étel is ínycsiklandóvá tehető, ha szépen van tálalva.
Ehhez a salátához kellett egy csomag sajttal töltött tortellini, grillezett csirkehús, répa, borsó, paprika, spenót, és egy kevés pesto és majonéz. De ezer más variáció is elképzelhető - kinek-kinek ízlése szerint, és persze annak függvényében, hogy milyen alapanyagok vannak otthon.
Az ízeket összeolvasztó szószok esetén szintén a fantázia és az egyéni ízvilág a döntő. Van, aki ecetesen szereti, mások a majonézt kedvelik, de akár fokhagymásan, csípősen is remek lehet.
http://napikreativ.hu/mar-a-latvannyal-is-jol-lehet-lakni-8528
Rakj egy szűrőt egy nagyobb tál tetejére. Tedd bele a joghurtot, és csepegtesd le két-három óra alatt. Az uborkát mosd meg, meghámozni nem szükséges. Reszeld le, jól sózd be, és pi...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéztöltelék hozzávalóit habosra keverjük, a sonkaszeletekbe göngyöljük. Franciasalátára téve, de anélkül, friss kenyérrel is finom! Pl. vendégvárónak kitűnő, mert hamar készen van, b...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, félbe vágjuk, és nagyon vékony szeletekre szeljük. Picit megsózzuk, rászórjuk a porcukrot és az ecetet. Összekeverjük, és hagyjuk így állni pár percig. A maj...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA húst, almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk és kevés ecettel-, étolajjal megöntözzük.Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Összekeverjük 2 dl joghurttal híg...
Elkészítési idő: 10+30 perc Nehézség: Könnyű