50 deka burgonya
2 db újhagyma
3 db retek
1 nagyobb alma
10 deka gépsonka
10 deka sajt
20 deka kígyóuborka
3-4 kanál balzsamecet
só, bors
napraforgómag vagy fenyőmag
A burgonyát megmosom, megpucolom és apró kis kockákra vágom. Sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm.
A többi hozzávalókat is kis kockákra vágom, aztán összekeverem az összes zöldséget és hozzáöntöm a balzsamecetet, majd az egészet megszórom pörkölt, sózott napraforgómaggal.
www.bodybuildingbolt.hu
Kora tavasszal a zsenge salátának külső, zöld leveleit is felhasználjuk, legfeljebb a levelek felső csúcsát vágjuk le. Később, a külső, durva leveleket leszedjük (salátafőzelék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük. A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel,kevés borssal. A tojások fehérjét csíkokra vágjuk...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót egy nagy tálba teszünk, és villával jól összekeverjük. Egyből ehetjük, de behűtve még finomabb. Tálaljuk zöldséghasábokkal, esetleg nachos-szal, pitával, vagy má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem. Hozzáadom az olívabogyót. Meglocsolom oíivaolajjal és 1-2 evőkanál borecettel. Fű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű