.Hozzávalók...1 kg uborka,1 csokor snidling,friss bazsalikom,tárkony,,4dl joghurt,só,kevés borecet vagy citromlé
Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk, besózzuk és állni hagyjuk egy órát, majd le szűrjük. Finomra vágjuk a zöld fűszereket, belekeverjük a joghurtba, és ha nem elég savanyú, borecettel vagy citromlével ízesítjük. Belekeverjük a le szűrt uborkát, és le hűtve tálaljuk. Tipp: A nálunk kapható joghurt közel sem olyan sűrűségű mint a görög. Ha a salátát túl hígnak találjuk, bármilyen ízesítés nélküli tejszínes krémsajttal sűríthetjük.
A húst felszeleteljük, majd fűszerezzük és forró olívaolajban kisütjük, papírtörlőre tesszük, hogy felszívja a zsiradékot. A zöldségeket megtisztítjuk és felszeleteljük, majd egy t...
Elkészítési idő: 15 percA héjában puhára főtt krumplit még melegen meghámozom, egy nagy tálba felkarikázom. (A nagyobb darabokat félbevágom.) Elkészítem a páclét az ecetből, olajból, sóból és borsból. Bel...
Elkészítési idő: