- konzerv kukorica
- reszelt sajt (trapista, mozarella, bármi..)
- kefir
- majonéz
- só
- fehérbors
- fehérbor
Az összes alapanyagot ízlés szerinti arányban és mennyiségben összekeverjük. (Tudom, hogy utálod ezt a meghatározást, de így van :) )
Már kész is!
Jó, ha van ideje picit állni, hogy összeérjenek az ízek.
1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízb...
Elkészítési idő: 40 percAz apróra vágott medvehagymát, főtt tojások sárgáját és a fehérjék egy részét a fűszerekkel összeturmixolom. Ha töltött tojásként tálalom, akkor néhány tojásfehérjét félreteszek,...
Elkészítési idő:A mogyorót késes aprítóba rakjuk és addig daráljuk, míg szemcsés lesz. Ha szemcsés mogyoróvajat szeretnénk, akkor ebben az állapotban kiveszünk belőle 1-2 evőkanállal és félretessz...
Elkészítési idő: