- konzerv kukorica
- reszelt sajt (trapista, mozarella, bármi..)
- kefir
- majonéz
- só
- fehérbors
- fehérbor
Az összes alapanyagot ízlés szerinti arányban és mennyiségben összekeverjük. (Tudom, hogy utálod ezt a meghatározást, de így van :) )
Már kész is!
Jó, ha van ideje picit állni, hogy összeérjenek az ízek.
A csirkecombokat befűszerezem sóval, borssal és olívaolajjal. Egy tepsibe leterítem a kenyereket, ráfektetem a csirkecombokat, majd előmelegített sütőben megsütöm (erre azért van...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot finomra reszeljük. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük. Megízesítjük s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgyformára vágjuk, összekeverjük. néhány órát hűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót a tejjel forrald össze. Majd szűrd le egy sűrű szitán és öntsd bele egy lábasba. Add hozzá a vajat, tojást, szódaport, és a sót. ( Itt kell ízesítened ha akarod, pl. kömény...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű