- konzerv kukorica
- reszelt sajt (trapista, mozarella, bármi..)
- kefir
- majonéz
- só
- fehérbors
- fehérbor
Az összes alapanyagot ízlés szerinti arányban és mennyiségben összekeverjük. (Tudom, hogy utálod ezt a meghatározást, de így van :) )
Már kész is!
Jó, ha van ideje picit állni, hogy összeérjenek az ízek.
A tojások keményre főttek ,ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm,hozzáadom a puha vajat ízlés szerinti sót borsot és lágy krémesre kikeverem.A tojások sárgája helyére mindegyi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűCsak keverd össze a dresszinghez a hozzávalókat, majd öntsd rá az uborkára. Ízlés szerint fűszerezd, ha szereted, akkor még kaprot is tehetsz hozzá. Hidegen fogyasztandó.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kukoricát, a hagymát, a paradicsomot és a koriandert tegyük egy tálba. Egy másik tálban keverjük össze a lime-lét olívaolajjal és agávé sziruppal. Az öntetet saját fantáziánk sze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Egy tálban összekeverjük...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű