Családireceptkönyv.hu

Lilakáposzta saláta


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 ek. extra szüz olívaolaj,
2 tk. citromlé
1/4 kisebb lila káposzta, torzsája kivágva és nagyon vékony csíkokra szeletelve
1 közepes sárgarépa hámozva és durvára reszelve
25 g aranymazsola
2 ek. vegyes mag, pl. napraforgómag, tökmag, szezámmag és lenmag
feketebors

Elkészítés:


Keverjük össze az olajat a citromlével egy nagyobb tálban és ízesítsük jó sok frissen őrölt fekete borssal. Tegyük a tálba a káposztát, a sárgarépát, az arany mazsolát és szórjuk bele a magokat is. Keverjük össze az egészet jó alaposan.

Trükkök, tippek, praktikák:


Good Food magazin 2/44.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojásos saláta
Tojásos saláta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kukorica saláta
Kukorica saláta

Összekeverjük a kukoricát a majonézzel és a tejföllel! Sózzuk óvatosan és egy pici cukrot is adunk hozzá! Persze ízlés szeint variálhatóak a hozzávalók!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mexikói kukoricasaláta
Mexikói kukoricasaláta

A kukoricát, a hagymát, a paradicsomot és a koriandert tegyük egy tálba. Egy másik tálban keverjük össze a lime-lét olívaolajjal és agávé sziruppal. Az öntetet saját fantáziánk sze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Orosz hússaláta
Orosz hússaláta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk