- 2 kisebb cékla,
- 2 db sárgarépa,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 15 dkg feta sajt, vagy lágy moldáv sajt,
-2 ek. tejföl,
- só,
- bors,
- zöldségzöldje,
Megtisztítjuk a zöldségeket.
A céklát és a sárgarépát reszeljük le.
A fokhagyma levét nyomjuk ki és csorgassuk rá a fentiekre.
A sajtot vágjuk is kockákra.
Egy salátástálban keverjük össze a hozzávalókat, adjuk hozzá a tejfölt is, sózzuk, borsozzuk, és végül hintsük meg apróra vágott zöldségzöldjével.
A nyers céklából és a sajtból készült saláta alapvetően e két fő összetevőből áll. Kipróbálhatod a különböző változatokat, hozzáadva diót, hagymát, növényi eredetű olajat a tejföl helyett stb.. Egy új nap, egy új saláta! Ezzel a módszerrel egész héten fogyaszthatod a korábban nem kedvelt növényeket, és érezni fogod, milyen pozitív hatással lesznek azok az egészségedre.
Egy fém lábosban lassú tűzön felforraltam a tejet, majd lefedve langyosra hűtöttem. jó alaposan hozzákevertem a joghurtot, majd lefedve másnapig érintetlenül hagytam. 12 óra múlva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük. Az újhagymát felkarikázzuk, a két paprikát kis kockákra vágjuk, akárcsak a sonkát. A mozzarellát kis darabokra vágjuk. A görög...
Elkészítési idő: 28 perc Nehézség: Könnyű200 g tehéntúró 100 g sajt 100 g tejföl 150 g sonka vegáknak kihagyni helyette füstölt sajt 100 g füstölt lazac (kihagyható) 4 saláta levél
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát meghámozzuk, és lereszeljük. Az ananászt meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. Az almát szintén meghámozzuk, és felkockázzuk. 1. A szőlőszemeket félbevágjuk....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű