6 főtt tojás, 20 dkg sonka, 2-3 savanyú uborka, 1 zöld paprika, 1 fej lila hagyma, 1 alma
1 doboz joghurt, 1 tasak zselatin, 1 húsleves kocka, majonéz
A szilárd hozzávalókat apró kockákra vágjuk, egy tálban összekeverjük.
A joghurtban elkeverünk 1 evőkanál majonézt.
A húsleves kockát 1 dl forrásban lévő vízben feloldjuk, majd a zselatint belekeverjük.A zselatinos húslevest belekeverjük a majonézes joghurtba és az egészet a szilárd dolgokhoz keverjük.
Hideg vízzel kiöblített őzgerincformában, folpackkal letakarva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A káposztát legyaluljuk, hozzáadunk 1 evőkanál sót és 2-3 óra hosszat állni hagyjuk. Kicsavarjuk alaposan, és amennyi lé kijött, annyi vízhez teszünk 3 evőkanál cukrot, 3 kanál ece...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet összeaprítani, fűszerezni, majonézzel lágyítani.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalók szobahőmérsékletűek legyenek! A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a juhtúrót, a krémsajtokat, az összezúzott fokhagyma gerezdeket,végül a borsot és az összev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a csirkemellkockákat fehéredésig a forró zsiradékon. Locsold meg őket a citromlével, és add hozzájuk a fűszereket. Folyamatos kevergetés mellett pirítsd őket ropogósra....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű