6 főtt tojás, 20 dkg sonka, 2-3 savanyú uborka, 1 zöld paprika, 1 fej lila hagyma, 1 alma
1 doboz joghurt, 1 tasak zselatin, 1 húsleves kocka, majonéz
A szilárd hozzávalókat apró kockákra vágjuk, egy tálban összekeverjük.
A joghurtban elkeverünk 1 evőkanál majonézt.
A húsleves kockát 1 dl forrásban lévő vízben feloldjuk, majd a zselatint belekeverjük.A zselatinos húslevest belekeverjük a majonézes joghurtba és az egészet a szilárd dolgokhoz keverjük.
Hideg vízzel kiöblített őzgerincformában, folpackkal letakarva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Zunächst den Couscous nach Packungsanweisung zubereiten. Dann mit etwas Olivenöl und dem Tomatenmark und dem Sambal Olek vermischen. Basilikum und die Gewürze und evtl Zitronensaft...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit és a tojásokat megfőzzük. A hagymát izlés szerint vékonyra szeleteljük vagy apróra vágjuk. A virsliket felkarikázzuk, a tojásokat felaprítjuk. A sajtot a 4 oldalú reszelő...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA vörös-és fokhagymát megdinszteljük, majd beletesszük az összedarabolt gombát, paradicsomot és ízesítjük a citromlével, paradicsompürével, ízesítjük a fűszerekkel. Mielőtt kész le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln nach Packungsanleitung kochen und erkalten lassen. Kochschinken und Paprika in sehr feine Würfel schneiden. Gouda raspeln oder in sehr feine Würfel schneiden. Die Sala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű