1 fej saláta
1,5 ek méz
1 ek mustár
snidling
2 ek olívaolaj
2 ek citromlé
só
1 ek Worcestershire mártás
4 ek víz
kb. 0,5 cm-es sonkaszelet
A salátát megmossuk, megsózzuk.
A snidlinget felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Az összes hozzávalót jól kikeverjük és a salátára öntjük.
Megtisztítjuk a hagymát, 2 milliméter vékony szeletekre vágjuk, és keményítőbe vagy lisztbe forgatjuk. Mélyebb edényben felmelegítjük az olajat, majd amikor forró, beledobjuk a hag...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA libamájat (erre a célra ún. pecsenyelibamáj nem alkalmas!) leöblítjük, az inakat, hártyákat, hájmaradványokat eltávolítjuk. Az esetleges zöldes epefoltokat kivágjuk, mert keserű...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KözepesA bulgurt egy szeles talba ontjuk, nem kell megmosni. Raontunk 2 pohar forrasban levo vizet, befedjuk es felretesszuk. A zold leveleket egesz aprora vagjuk, az uborkat , paradicso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű