5 vajec
200g kyslej smotany
1 lyžička soli
korenie podľa chuti
1 stredne veľká cibuľa
môžete použiť aj inú zeleninu podľa chuti
Vajíčka si uvaríme, ošúpeme a následne roztlačíme.
2) Zmiešame si kyslú smotanu spolu s horčicou. Dochutíme soľou alebo korením. Pridáme vajíčka spoločne s nakrájanou cibuľou.
3) Môžeme dochutiť ešte ďalšími ingredienciami. Následne ju dáme na pár hodín do chladničky.
4) Vyberieme z chladničky a máme hotovo!
A joghurtot összekeverjük a mustárral, mézzel, sóval, borssal. Beleaprítjuk a lilahagymát és beleborítjuk a lecsepegtetett kukoricát is. Összekeverjük és betesszük a hűtőbe. Ha v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd el a sült kacsacombot: kb. 1 lapos evőkanálnyi sót masszírozz be a combokba. A bőrös részével lefelé fektesd tűzálló tálba a combokat, és fedd le. 180 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg keményre a tojásokat. Ha kihűltek, pucoljuk meg óvatosan. Hosszában vágjuk ketté őket, vegyük ki a sárgájukat és tegyük egy tálba. A tejfölt, a lazacot, a mustárt, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet felszeleteljük, a fokhagymás tejbe áztatjuk, és kb. 1 órát a hűtőben hagyjuk. Ezt előző este is megtehetjük, annál jobb. Közben a mirelit zöldségeket megp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű