Családireceptkönyv.hu

Balzsamecetes párolt cékla almával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db cékla (pároltam kuktafazékban)
2 db alma
1 vhagyma (most 4 db zöldhagyma)
2 gerezd fokhagyma
kókuszolaj

Elkészítés:


A céklát előpároltam.
Olajban megfuttattam a hagymákat, majd rátettem a darabokra vágott almát (héját levágtam)
Ment bele a cékla
sóztam.
Fedő alatt továbbpároltam.
Balzsamecettel meglocsoltam.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: GereHajnal
Csirkés avokádós saláta
Csirkés avokádós saláta

Apróra vágjuk a fokhagymát. Keverjük össze a fele fekete áfonyát az olajjal, a balzsamecettel és néhány szem egész fekete borssal egy nagy salátás tálban. Főzzük a lóbabot míg m...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sonkás sajttekercs
Sonkás sajttekercs

Sonkás sajttekercs: a vajat/margarint a krémsajttal simára keverjük. Hozzáadjuk a két, villával összetört főtt tojást, a mustárt, sózzuk, borsozzuk. A felaprított petrezselymet is...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Uborka raita
Uborka raita

Az uborkát meghámozzuk és lereszeljük. A joghurtot keverőtálba tesszük, hozzáadjuk fél citrom levét, és alaposan kikeverjük, jó simára és krémesre, majd hozzáadjuk az alaposan kiny...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk