Családireceptkönyv.hu

Balzsamecetes párolt cékla almával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db cékla (pároltam kuktafazékban)
2 db alma
1 vhagyma (most 4 db zöldhagyma)
2 gerezd fokhagyma
kókuszolaj

Elkészítés:


A céklát előpároltam.
Olajban megfuttattam a hagymákat, majd rátettem a darabokra vágott almát (héját levágtam)
Ment bele a cékla
sóztam.
Fedő alatt továbbpároltam.
Balzsamecettel meglocsoltam.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar RICOTTÁS TOJÁSKRÉM
RICOTTÁS TOJÁSKRÉM

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos krémmel töltött sonka
Sajtos krémmel töltött sonka

A vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Céklasaláta
Céklasaláta

Süssük meg a céklát sütőben jó puhára, ha megsült tisztítsuk meg és vágjuk fel kockára és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá az ecetet, az olajat, a sót és keverjük össze, hagyjuk a cék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Brutus saláta
Brutus saláta

A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt a ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk