Hozzávalók 8-10 tekercs
Tészta:
liszt - 2 csésze
élesztő - 15g
tejszín- 50 g
tej - 150 g
cukor - 3 evőkanál
Tojás - 1 db
vanília - 1 db
só - egy csipet
vaj - 30 g
olívaolaj olaj - 2 evőkanál
a töltelékhez:
körte - 4-5 db
cukor - 5-6 evőkanál
a leve fél citrom.
a portalanítás:
porcukor
előkészítés:
1.100 g tej egy kicsit meleg, morzsolódik az élesztőt, adjunk hozzá 1 evőkanál. l. cukrot és 2 evőkanál lisztet, jól keverjük össze, fedjük le és hagyjuk állni 15-20 percig.
2.Maslo Melt, hagyjuk kissé lehűlni, adjunk hozzá vajat tojás, cukor, maradék tejet, tejszínt, keverjük jól össze.
3.Muku szitál a vanília és a sót, öntsük az összes hozzávalót . Gyúrjuk egy lágy tésztát, hozzátéve, az olívaolaj.
4.Testo fedjük le és hagyjuk meleg helyen 1 órán át.
5.Gotovim tölteléket. Ehhez körte megtisztított, kis darabokra vágva.
6. Egy serpenyőben öntsünk 1 pohár vizet, öntsük hozzá a cukrot és főzzük 10 percig. A szirupot hozzá leve citrom és körte. Cook körte folyamatos keverés közben, amíg aranybarna nem lesz. Azt hagyjuk kihűlni.
7.Gotovoe Osszuk a tésztát 2-3 db. Minden része a kiépítés fordulóban a tározó. Vágva, 4 db (lásd. Fotó)
8.Poluchayutsya 4 háromszöget. 3. Győződjön metszést párhuzamosan mindkét oldalon. A középső feküdt ki a tölteléket. Wrap első egyirányú, majd egy másik
9.Protiven fátyolos sütőpapírral és terjedt zsemle, így a köztük lévő távolság. Várakozás 20-25 percig, majd sült hőmérsékleten 175-180 fok körülbelül 20 perc. Lehűtött muffin meghintjük porcukorral.
Desert prajitura negresa: Pune pe foc zaharul cu cacaua, laptele si untul. Lasa-le sa fiarba la foc mic pana se topeste untul si incepe sa fiarba cu basici, apoi opreste focul....
Elkészítési idő:Mindent mindennel összekavarunk, majd hozzákeverjük a meggyet és a csokit.
Elkészítési idő:Az áfonyán kívül minden hozzávalót önts a turmixgépbe, majd turmixold simára. Ha túl sűrű a tészta, lazítsd egy kevés mandulatejjel. Ha túl híg, akkor adj hozzá még egy-két kanál z...
Elkészítési idő: