Családireceptkönyv.hu

Mustáros rántott hús


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
– 2 nagy csirkemell
– 1 evőkanál magvas mustár
– 4 evőkanál liszt
– 2 tojás
– 0,2 dl viz
– 5 evőkanál zsemlemorzsa
– só, bors
– olaj

Elkészítés:


A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejet. Belemártjuk a húst, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Panírozáskor arra figyeljünk, hogy vastagabb réteg zsemlemorzsa legyen a húsokon és kevesebb liszt, így ropogósabb lesz. Forró olajban kisütjük.

Mustáros rántott hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hencsi
Abbahagyhatatlan csirke
Abbahagyhatatlan csirke

A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti, és úgy fűszerezheti a csirkét.) A lisztbe belekeverjük a fűszereket (a pirospaprikát is, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Pirosra sült göngyölt csirke
Pirosra sült göngyölt csirke

5 csirkemellfilé 10 szelet bacon 10 szelet gépsonka 10 szelet sajt A csirkemelleket mosd meg, nyisd szét, amennyire tudod, klopfold ki, majd sózd, borsozd ízlés szerint. A vö...

Elkészítési idő: 15perc+75sütés
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes szezámmagos csirke
Mézes szezámmagos csirke

A csirkemellet csíkokra vágjuk és ízlés szerint sózzuk. Vegyünk egy tálat és a lisztet, sót, tojásokat a vizet és a sütőport összekeverjük, amíg egy sűrű masszát kapunk. A fe...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pulykamellfilé dinsztelt gombás májjal
Pulykamellfilé dinsztelt gombás májjal

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk