Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Színes paprika saláta húsossal


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4-5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 paprika, 1 piros, sárga és zöld (180 g)
200g koktélparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
0,5 teáskanál paprika
Tengeri só fűszer malom
Pepper talajról vagy a malom
1 teáskanál barna nádcukor
30 g Salatkernmix
60 g saláta
0.5 pot petrezselyem, sima

Elkészítés:


Paprika tiszta, távolítsa el magokat, csak a széles csíkokra, majd vágja átlósan gyémántokat. Mossuk koktélparadicsommal és negyedekre vágják.

Olaj, ecet, pirospaprika, só, bors és cukor. Saláta magvak és chop Add durvára. Keverjük össze paprika és paradicsom vele.

Tiszta saláta, mosni, forgasd száraz és értelmeznie salátástál vele. Paprikasalat okozhatja. pluck petrezselyem és karaj, megszórjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tápérték információ adagonként

körülbelül 194 kcal / 814 kJ , 4 g fehérje , 16 g zsír , 7 g szénhidrátot

Színes paprika saláta húsossal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Orosz hússaláta
Orosz hússaláta

Tojásokat megfőzzük, a krumplit is héjában főzzük. Az uborkát, a sonkát/ csirkemellet, a főtt tojásokat és krumplikat felkockázzuk kb. borsó és kukorica méretűre. Én úgy szoktam,...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Svéd gombasaláta
Svéd gombasaláta

Elsőként egy edényben forraljunk vizet és dobjuk bele a paradicsomokat 1 percre, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk apró darabokra úgy, hogy a száránál lévő keményebb részt ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Sopszka
Sopszka

Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk. Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével. A tetejét me...

Elkészítési idő: 30 pec
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Petra
Joghurtos padlizsánsaláta
Joghurtos padlizsánsaláta

1. A padlizsánokat megmossuk, végüket levágjuk. 2. Kockára vágjuk, szűrőbe tesszük, és jól megsózzuk. 3. 20 percre félretesszük, ezalatt a só hatására a padlizsán "kiizzadja"...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk