3 paprika, 1 piros, sárga és zöld (180 g)
200g koktélparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
0,5 teáskanál paprika
Tengeri só fűszer malom
Pepper talajról vagy a malom
1 teáskanál barna nádcukor
30 g Salatkernmix
60 g saláta
0.5 pot petrezselyem, sima
Paprika tiszta, távolítsa el magokat, csak a széles csíkokra, majd vágja átlósan gyémántokat. Mossuk koktélparadicsommal és negyedekre vágják.
Olaj, ecet, pirospaprika, só, bors és cukor. Saláta magvak és chop Add durvára. Keverjük össze paprika és paradicsom vele.
Tiszta saláta, mosni, forgasd száraz és értelmeznie salátástál vele. Paprikasalat okozhatja. pluck petrezselyem és karaj, megszórjuk.
Tápérték információ adagonként
körülbelül 194 kcal / 814 kJ , 4 g fehérje , 16 g zsír , 7 g szénhidrátot
Tojásokat megfőzzük, a krumplit is héjában főzzük. Az uborkát, a sonkát/ csirkemellet, a főtt tojásokat és krumplikat felkockázzuk kb. borsó és kukorica méretűre. Én úgy szoktam,...
Elkészítési idő: 50 percElsőként egy edényben forraljunk vizet és dobjuk bele a paradicsomokat 1 percre, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk apró darabokra úgy, hogy a száránál lévő keményebb részt ki...
Elkészítési idő:Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk. Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével. A tetejét me...
Elkészítési idő: 30 pec1. A padlizsánokat megmossuk, végüket levágjuk. 2. Kockára vágjuk, szűrőbe tesszük, és jól megsózzuk. 3. 20 percre félretesszük, ezalatt a só hatására a padlizsán "kiizzadja"...
Elkészítési idő: 55 perc