50 dkg sárgarépa nagy lyukú reszelőn reszelve
5-6 levél medvehagyma apróra vágva
1 kis csokor snidling/metélőhagyma apróra vágva
1/2 tk. só
25 dkg görög joghurt
Összekeverjük a hozzávalókat, és már ehetjük is!
Megjegyzés: nem kell előre besózni a répát, ez nem fog úgy levet ereszteni, mint az uborka.
Megjegyzés 2: Figyeljünk arra, hogy ha reggel vagy este ennénk belőle, akkor a görög joghurt helyett inkább tejfölt válasszunk, mert az lassabban szívódik fel.
Megjegyzés 3: Jól áll neki, ha kicsit összeérnek az ízei.
Az uborkát vékonyra szeletelem, majd lesózom és állni hagyom, majd kinyomkodom a levét és összekeverem a tejföllel, megszórom petreszelyemmel
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát megpucoljuk, és kb. 4-5 cm nagyságú darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben addig főzzük, amíg szinte már puha, de még nem teljesen az. Ekkor óvatosan leszűrjük, és e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát és a paradicsomot vágjuk apró kockákra, vágjuk össze a koriandert is. Az avokádó húsát passzírozzuk össze és keverjük el a zöldségekkel. Keverjük hozzá a lime levét, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét narancsot féreteszünk,a többit meghámozzuk,lehetőség szerint minél kevesebb fehér rész maradjon rajta.A husát először ketté.majd vékony szeletekre vágjuk.A fél kiló almát megti...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű