6 db tojás
6 evőkanál kókuszliszt (Nem véletlenül választottam a kókuszlisztet /pellet/, mert jól harmonizál a citrommal!)
1 dl kókusztej
Stevia vagy xukor a tésztába, xukor a szóráshoz
1 kávéskanálnyi szódabikarbóna
Legalább 2 egész citrom leve, vagy citromlé – bőségesen (mindez ugyanakkor ízlés kérdése is) Tapasztalat: Keveset tettem a tésztába!
Elkészítése a piskótához hasonló:
Verd fel kemény habbá a tojások fehérjét – egyenlőre kávéskanálnyi citrom hozzáadásávalKeverd a habba a tojások sárgáját, és a steviát, vagy xukrot (én steviával szeretek sütni!) és a szódabikarbónát6 evőkanál kókuszlisztet szórj, és keverj el a tésztávalMiután a kókuszliszt különösen intenzíven felszívja nedves anyagot, ezért önts a tésztába még 1 dl kókusztejet (Ha csak 3 evőkanál kókuszlisztet használsz, akkor nem kell kókusztej!)Az egész masszához öntsd hozzá az ízlés szerint elképzelt mennyiségű citromlevet
Paleovital
morzsás aljat megsütjük egy kicsit. Ganage-t egyben összemelegítjük. Alapot megszórjuk sűrűn reszelt marcipánnal, ráöntjük a ganage-t és megy a hűtőbe. krémsajtot a cukrokkal 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megmosott rizst annyi vízben ami éppen ellepi pár percig forraljuk, vagyis felpuhítjuk. Hozzáadjuk a tejet a vaníliáscukrot, egy csipet sót és forraljuk 5-10 percig majd lefedve...
Elkészítési idő: 1-2 óra Nehézség: KönnyűA meggyet kimagozom, cukorral összekeverem. A sütőt 180 fokra bekapcsolom. A tojásokat a cukorral és a tej felével kikeverem, hozzáadom a többi belevalót, a sütőporral elkevert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat alaposan felverjük, szinte habosra. Összekeverjük a cukorral. Belevegyítjük a búzadarát, a lisztet a sót és a sütőport. Finoman mehet bele a túró, ne törjön ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű