4dl natúr, vagy 0%-os gyümölcsjoghurt
15dkg sovány túró
friss vagy fagyasztott piros gyümölcs (málna, eper, szeder, ribizli vagy áfonya)
folyékony édesítőszer
őrölt fahéj
Fagyasztott gyümölcs esetén várjuk meg, míg a gyümölcs kienged.
A hozzávalókat habosra turmixoljuk. Elkészítés után öntsük kis tálkákba, a tetejét pedig szórjuk meg egy csipetnyi fahéjjal.
A hozzávalókból kevés tejjel rugalmas tésztát gyúrunk. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, és korongokra szaggatjuk. Zsírozott tepsibe rakjuk, és világosra sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű– keverjük el a tojásokat a cukorral, majd adjuk hozzá az olajat, a tejet, és mixerrel jól dolgozzuk el. Adjuk hozzá a mazsolát, majd apránként keverjük bele az átszitált lisztet i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kinyújtjuk. Kiszaggatjuk: fej, orr, fülek. Összeállítjuk. Megkenjük tojással, rárakjuk a szemeket, orrlyukakat. Megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű