Pár rózsa karfiol (5-6 közepes, rizsnek ledarálva)
3-4 ek Cassava
500g darálthús (marha-sertès)
1 közepes wirsing káposzta
3 tojàs
2 kisebb hagyma
fokhagyma por
medvehagyma (szárítva)
szerecsendió (2 csipet)
só, bors
A leveleket kicsit előpároljuk, majd a fűszerekkel, karfiolrizzsel, 1 tojàssal cassavával összeèrlelt húst betekerjük. A tetejère egy kis gezemice kerül: 2 tojás, krèmes mandulatej, só, szerecsendió, egy tk cassava.
sütès: 35 p, 170celsius, ès 200celsius, 10 percig.
A karfiolt megtisztítom és rózsáira szedve, sós vízben megfőzöm. Még melegen kivajazott tűzálló tálba teszem, s a következő keverékkel leöntöm. Az egész tojásokat jól elhabarom a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. lépés Nem túl húsos, kerekded végű paprikákat vásárolunk, megmossuk, kicsumázzuk őket, az ereket és magokat eltávolítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. A fokhagymát megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. A hagymát, fokhagymát és a kakukkfüvet az olajban, egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű