Pár rózsa karfiol (5-6 közepes, rizsnek ledarálva)
3-4 ek Cassava
500g darálthús (marha-sertès)
1 közepes wirsing káposzta
3 tojàs
2 kisebb hagyma
fokhagyma por
medvehagyma (szárítva)
szerecsendió (2 csipet)
só, bors
A leveleket kicsit előpároljuk, majd a fűszerekkel, karfiolrizzsel, 1 tojàssal cassavával összeèrlelt húst betekerjük. A tetejère egy kis gezemice kerül: 2 tojás, krèmes mandulatej, só, szerecsendió, egy tk cassava.
sütès: 35 p, 170celsius, ès 200celsius, 10 percig.
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemája...
Elkészítési idő: 50 Nehézség: KönnyűEgy nagyobb fazékban vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk. A nokedli tésztáját a lisztből, tojásokból, csipetnyi sóval és a vízzel összeállítjuk. A forrásban lévő vízbe belesza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat, megmossuk, felaprítjuk, vagy felkockázzuk, kinek hogy tetszik. A pulykacombot vékony csíkokra vágjuk. Wokban felhevítjük a zsiradékot, beledobáljuk a zöldfűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat össze gyúrjuk, és tenyerünkel diónyi méretűre formázzuk,. Bő, forró olajban kisütjük! Frissen, tálaljuk!! PANIROZNI NEM KELL!!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű