100 db-hoz(Ennyit szoktam késziteni, úgy itélem meg, ennyit érdemes!) Nagy részét lefagyasztom.
Hozzávalók:
2,-3 fej vöröshagyma
1,5kg darált csirkehús
1,5 kg káposzta
50 dkg sárgarépa
70 dkg póréhagyma
só, bors, házi vegeta.
A töltelék paleo.
A családnak rizslapba, magamnak abált káposztába tekertem.
Kokuszzsirban megdinsztelunk 2-3 fej hagymat.
Hozzaadunk 1,5 kg daralt csirkehust.
Kisse sutjuk, de nem piritjuk!
1,5 kg csikokra vágott kaposztat, 50 dkg egész vékonyra szelt sárgarépát kissé megfőzünk, hozzáadjuk a hagymás-húsos keverékhez.
Hozzáteszünk kb. 70dkg csikokra vágott póréhagymát,
Izesitjuk: soval, borssal, hazi vegetaval es en adtam hozza altalam keszitett leveskockat( amit mar megosztottam Veletek)
Ázsiai üzletben vásárolok hozzá rizslapot /nálunk 50 és 40 db-os kiszerelésben kapható/
A négyszögletes lapokat sarkára állitom.
Belerakok kb. 1 bő evőkanálnyi tölteléket. Két oldalon ráhajtom, elkezdem föltekerni.A sarkára állitott négyszög fölső részét- ezt hajtom rá utoljára- megkenem tojással, ettől nem nyilik ki. Egy kis rudat kapok belőle.
Lefagyasztom. Nehany oraval hasznalat elött kiveszem a fagyasztobol vagy a mikro olvaszto fokozatan kiolvasztom. Ugyanolyan, mint amikor betettem!
Kókuszzsirban magas fokozaton sütöm
Jo etvagyat kivanok!!
Ettberger Gabriella
Elsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a száraz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel (1 púpos ek kb) megszórjuk és felönt...
Elkészítési idő: 1,5óra Nehézség: KözepesA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet főtt füstölt tarját és 1-1 szelet mozzarella sajtot. A csirkemelleket összehajtj...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Közepes1. A lebőrözött csirkemelleket csontozd ki, lapjában vágd ketté (esetleg gyengén klopfolhatod is), s sózd meg. 2. Hevítsd fel a vajat, s a hússzeleteket mindkét oldalukon pirít...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz