6 csirkecomb
2 dl paradicsomlé
6 gerezd fokhagyma
1 vörös hagyma
1 csípős paprika
kakukkfű
só, bors
olaj
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a zúzott fokhagymával együtt a paradicsomlébe keverjük, ráöntjük a húsra. A paprikát felkarikázzuk és ráhalmozzuk. Letakarjuk alufóliával és 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát és megforgatjuk a húsokat. További 40 perc alatt készre sütjük.
A csirkemelleket hosszában vágjuk be, majd hajtsuk szét, mint egy könyvet. Klopfolóval kissé ütögessük meg, majd daráljunk rá borsot, és sózzuk meg. A póréhagymát vágjuk egy centi...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágva, kevés zsiradékon megfonnyasztom, megsózom. A megmosott, átvizsgált, szükség szerint darabokra vágott zúzát hozzátéve, fehéredésig pirítom. Beleöntöm a bort...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. Lehúzzuk a bőrét. Félretesszük. Hőálló tálba vagy tepsibe felforrósítjuk a vajat, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, kis lángon fonnyasztjuk. Hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA legjobb, ha egy paella serpenyőt használunk, de ha nincs, akkor wok vagy ami magasabb peremű, mert elég nagy mennyiség lesz. A csirkecombfilét feldaraboljuk kockákra, majd olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű