Családireceptkönyv.hu

FOKHAGYMÁS-PARADICSOMOS CSIRKECOMB


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 csirkecomb
2 dl paradicsomlé
6 gerezd fokhagyma
1 vörös hagyma
1 csípős paprika
kakukkfű
só, bors
olaj

Elkészítés:


A húsokat átkenjük a fűszerekkel és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a zúzott fokhagymával együtt a paradicsomlébe keverjük, ráöntjük a húsra. A paprikát felkarikázzuk és ráhalmozzuk. Letakarjuk alufóliával és 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát és megforgatjuk a húsokat. További 40 perc alatt készre sütjük.

FOKHAGYMÁS-PARADICSOMOS CSIRKECOMB

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tepsis sajtos csirkemell
Tepsis sajtos csirkemell

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. A tepsi aljára szórunk a lereszelt sajtból. Következő lépés az, hogy a csirkemell szeleteket először l...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Csípős csirkeszárnyak
Csípős csirkeszárnyak

A csirkeszárnyakat a forgóknál vágjuk ketté és sózzuk be. A chilit, a mézet és az olívaolajat keverjük össze. Forgassuk bele a húsokat és legalább egy órára, vagy akár egész éjsza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar MUSTÁROS ZÖLDBABOS CSIRKE
MUSTÁROS ZÖLDBABOS CSIRKE

A krumplit megpucoljuk, kis kockákra vágjuk. A csirkemellet tetszés szerinti formába felaprítjuk, de akár egész szeletekben is hagyhatjuk. A húst összekeverjük a mustárral, sóval,...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kínai omlós csirkemell
Kínai omlós csirkemell

Felcsíkozzuk a húst és ráfacsarunk kevés citromlevet, megsózzuk. A sütőporral és a sóval elkeverjük a lisztet, egy mély tányérba tesszük, és hozzáöntünk ásványvizet, elkeverjük,ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk