A csirke és a burgonya örök kedvenc. Ha izgalmas ízekre vágysz, próbáld ki ezt a tüzes ételt!
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
50 dkg megtisztított burgonya
1 nagy hagyma
0,5 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
2 csilipaprika
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. Lefedve főzzük pár percig. A megtisztított burgonyát közben apróra vágjuk és hozzáadjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, majd a csilipaprikát is belekeverjük. Puhára főzzük, miután elkészült egy tálra halmozzuk és meglocsoljuk a szafttal.
1. A muffin formát körbe kibélelem egy baconnal,egy másikat kettévágok az egyiket belehelyezem a formába, a másikat pedig rá keresztbe. 2. A csirkemellet megmosom, apró kockákra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockákra vágva sóval, borssal, oreganóval pároljuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet. 1 dl vizet összekeverünk paradicsompürével és kevés édesítőszerrel. Rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tészta hozzávalóit úgy, hogy elég kemény tésztát kapjunk, majd betesszük a hűtőbe pihenni. Eközben kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, rátesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk. A hozzávalókat alaposan elkeverjük , majd egy nagy fazékba felteszünk vizet forrni , dobunk bele egy darab húsleves leves kockát majd...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű