8 csirkecomb
2,5 dl víz
1 dl balzsamecet
0,7 dl szójaszósz
1 gerezd fokhagyma
1 csilipaprika
A hozzávalókat egy edénybe tesszük és jól összekeverjük, majd beletesszük a combokat is. Felforraljuk, majd lassú tűzön főzzük amíg ragacsos szósszá válik a szaft. A húsokat egy tálra tesszük, meglocsoljuk a szafttal, a fokhagymát és a csilit kivesszük és már kínálhatjuk is.
1. A húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. 2. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagy serpenyőben pirítsuk meg a csirkét, a hagymát és a fokhagymát olíva olajban közepes tűzön. 2. Tegyük a petrezselyem kivételével a többi hozzávalót és a pirított csirké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat kicsontozom, kockára vágom. Szalámit szintén összedarabolom. Az új hagymát vékonyra karikázom, a kaliforniai paprikát hajszálnyira hosszában feldarabolom. Zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLégkeverésen sütve, 180 fokon 20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű