50 dkg magvaváló szilva
forralt bor fűszerkeverék
5 dl házi kókusztej (recept itt)
1 dl vörösbor
3-5 evőkanál eritrit
víz
A fűszerkeveréket (ha az nem instant) felforraljuk 1 dl vízzel (ha instant csak a gépbe szórjuk). A tűzről levéve állni hagyjuk 20 percet. A kimagozott szilvát, a vörösbort, a kókusztejet és az eritritet a gépbe tesszük. Rászűrjük a forralt bor fűszerkeverékes redukciót. Ha szükséges öntünk még hozzá vizet, vagy kókusztejet a maximum jelig. majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfőzze és krémesítse a hozzávalókat. Kihűtjük. Hűtőszekrénybe téve jól lehűtjük. Hidegen kínáljuk.
Panitakedvencei.blogspot.hu
3 liter vízben a meggyet, 5-6 evőkanál cukorral és a sóval addig főzzük, amíg a meggyszemek egy picit megrepednek és szép piros színű leve lesz. Ekkor elkészítjük a habarást. A lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHevítsünk fel egy nagyobb serpenyőt az olívaolajjal, és közepes hőfokon pirítsuk benne 5-6 percig a póréhagymát. Adjuk hozzá a fokhagymát és a cukkinit, és további 5 percig pirítsu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt tisztítsuk meg, daraboljuk fel és főzzük meg annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Ha megfőtt adjuk hozzá a tejet, mézet, citromlét, sót, borsot majd botmixerrel pépesí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű