Családireceptkönyv.hu

Vörösboros szilvakrémleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg magvaváló szilva

forralt bor fűszerkeverék

5 dl házi kókusztej (recept itt)

1 dl vörösbor

3-5 evőkanál eritrit

víz

Elkészítés:


A fűszerkeveréket (ha az nem instant) felforraljuk 1 dl vízzel (ha instant csak a gépbe szórjuk). A tűzről levéve állni hagyjuk 20 percet. A kimagozott szilvát, a vörösbort, a kókusztejet és az eritritet a gépbe tesszük. Rászűrjük a forralt bor fűszerkeverékes redukciót. Ha szükséges öntünk még hozzá vizet, vagy kókusztejet a maximum jelig. majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfőzze és krémesítse a hozzávalókat. Kihűtjük. Hűtőszekrénybe téve jól lehűtjük. Hidegen kínáljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Panitakedvencei.blogspot.hu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Kenyér(Ronika féle)
Kenyér(Ronika féle)

Kelesztőtálban állítottam össze,majd beraktam a dagasztó gépbe 10 percre.Lehet ezt kézzel is. Akkor jó,amikor szép fényes és nem ragad.Aztán kivettem és 20 percet kelt,meleg helye...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Hideg szederleves
Hideg szederleves

A szedret a kókusztejjel és a vízzel turmixold össze. 10-15 levél mentát 2-3 evőkanál barnacukorral egy mozsárban dolgozz össze. A cukorkristályok szépen össze fogják zúzni a ment...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csírás-túrókrémes sonkatekercs
Csírás-túrókrémes sonkatekercs

Összekeverjük a túrókrém hozzávalóit. Belegöngyöljük a sonkába, és már kész is!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk