menu

Családireceptkönyv.hu

Vörösboros szilvakrémleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg magvaváló szilva

forralt bor fűszerkeverék

5 dl házi kókusztej (recept itt)

1 dl vörösbor

3-5 evőkanál eritrit

víz

Elkészítés:


A fűszerkeveréket (ha az nem instant) felforraljuk 1 dl vízzel (ha instant csak a gépbe szórjuk). A tűzről levéve állni hagyjuk 20 percet. A kimagozott szilvát, a vörösbort, a kókusztejet és az eritritet a gépbe tesszük. Rászűrjük a forralt bor fűszerkeverékes redukciót. Ha szükséges öntünk még hozzá vizet, vagy kókusztejet a maximum jelig. majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfőzze és krémesítse a hozzávalókat. Kihűtjük. Hűtőszekrénybe téve jól lehűtjük. Hidegen kínáljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Panitakedvencei.blogspot.hu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával

A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gesztenyekrémleves
Gesztenyekrémleves

A gesztenyemasszát villával kissé összetöröm, majd turmixgép poharába téve a tejszínnel összekeverem. A pudingport külön simára keverem a tejjel. A gesztenyés keveréket felöntöm a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos pénzecske recept
Sajtos pénzecske recept

A sütőport és a sót a liszttel elkeverjük, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk, szépen leválik a tál faláról és a kezünkről is, ekkor jó. Négy részre osztjuk, félretesszük....

Elkészítési idő: 70 perc / előké
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókuszos brownie torta
Kókuszos brownie torta

1 A tészta száraz anyagait egy tálban elvegyítjük. A tojásokat összedolgozzuk a frissen illatozó kávéval, az étolajjal, a rumaromával, végül a vízgőz fölött megolvasztott csokolád...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk