50 dkg magvaváló szilva
forralt bor fűszerkeverék
5 dl házi kókusztej (recept itt)
1 dl vörösbor
3-5 evőkanál eritrit
víz
A fűszerkeveréket (ha az nem instant) felforraljuk 1 dl vízzel (ha instant csak a gépbe szórjuk). A tűzről levéve állni hagyjuk 20 percet. A kimagozott szilvát, a vörösbort, a kókusztejet és az eritritet a gépbe tesszük. Rászűrjük a forralt bor fűszerkeverékes redukciót. Ha szükséges öntünk még hozzá vizet, vagy kókusztejet a maximum jelig. majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfőzze és krémesítse a hozzávalókat. Kihűtjük. Hűtőszekrénybe téve jól lehűtjük. Hidegen kínáljuk.
Panitakedvencei.blogspot.hu
A szilvát megmosom, kimagozom és 6 dl vízzel felöntöm. Beleteszem a szegfűszeget és a sót. Felforralom, közben a lisztet simára keverem a tejszínnel. 2 percnyi főzés után beleön...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz uborkát lereszeljük egy nagyobb lyukú reszelőn, hozzáöntjük a fokhagymás, kapros joghurtot, végül a vizet. Tetszés szerint tehetünk bele borsot, kis citromlevet, sőt az ínyencek...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű