50 dkg cékla
50 dkg csicsóka
3 szál sárgarépa
3 lilahagyma
6 gerezd fokhagyma
tengeri só, almaecet, lovely sweet folyékony édesítő
víz
1 teáskanál gyömbér (reszelt vagy por)
1 kiskanál őrölt bors
1 evőkanál kapor
A díszítéshez:
főtt tojás
A céklát, a csicsókát és a répát nagylyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. Beletesszük a felszeletelt lila hagymát, a fokhagymát , majd az egészet a fűszerekkel elkeverjük.
A pác hozzávalóit késes robotgépben pépesre daráljuk. A megmosott, leszárított húst a pácba forgatjuk és 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap grillen vagy sütőben kb. 30 perc alatt p...
Elkészítési idő:A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk. 14 tojást felverünk, ízlés szerint sózzuk, majd a hagymán tojásrántottát készítünk belőle. A kész rántottát...
Elkészítési idő:2017.06.01 Balaton
Elkészítési idő: