50 dkg cékla
50 dkg csicsóka
3 szál sárgarépa
3 lilahagyma
6 gerezd fokhagyma
tengeri só, almaecet, lovely sweet folyékony édesítő
víz
1 teáskanál gyömbér (reszelt vagy por)
1 kiskanál őrölt bors
1 evőkanál kapor
A díszítéshez:
főtt tojás
A céklát, a csicsókát és a répát nagylyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. Beletesszük a felszeletelt lila hagymát, a fokhagymát , majd az egészet a fűszerekkel elkeverjük.
Az epret a porcukorral leturmixolom, szűrőn áttöröm, hogy ne legyen benne mag. A tejszínt habbá verem, összekeverem az eperrel és a mascarpone-val. Mehet a fagyasztóba, majd olvasz...
Elkészítési idő:A knédlitésztát alaposan kidolgozzuk simára, és 1 órát hagyjuk kelni meleg helyen. Közben elkészítjük a káposztát: Zsíron apróra vágott vöröshagymát pirítunk kevés cukorral, majd...
Elkészítési idő: 40 percTökfőzelék: pörkölt Zöldborsó: fasírt vagy rántott csirkemell Paradicsomos káposzta: sült oldalas Paradicsom mártás(és egyéb mártások): főtt hús, főtt , hagymás krumpli Spen...
Elkészítési idő: