jégsaláta
kaliforniai paprika
újhagyma
kígyóuborka
lila hagyma
sárgarépa
pirított napraforgó- vagy tökmag
az öntethez:
1 citrom leve, 2 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál mustár, só, bors, kakukkfű, bazsalikom, fokhagymapor
chilipehely
A zöldségeket vékonyra szeleteljük, az öntettel leöntjük.
Picit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A tésztához valókat egy tálban összemorzsolgatom, (nem összedolgozni) lazán kell hagyni, forgács-szerűre. A töltelékhez valókat felfőzöm, sűrűre. A tészta egyik felét vajazott, l...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval (ha lehet akkor himalája só)jól elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a tojásokat, a resze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével kivájjuk a kiflik belsejét, így tölcséreket kapunk, amiket megtöltünk a következő töltelék...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű