jégsaláta
kaliforniai paprika
újhagyma
kígyóuborka
lila hagyma
sárgarépa
pirított napraforgó- vagy tökmag
az öntethez:
1 citrom leve, 2 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál mustár, só, bors, kakukkfű, bazsalikom, fokhagymapor
chilipehely
A zöldségeket vékonyra szeleteljük, az öntettel leöntjük.
Picit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
A spárgákat vékonyan meghámozzuk. A spárgát lobogó sós vízbe dobjuk, 2,5 percig főzzük, majd hideg vízbe átszedjük, és kihűtjük. Szárazra töröljük és feldaraboljuk. A baconok...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A répákból gyümölcsprés (juicer) segítségével répalevet préselünk, és ami a műanyag tartályban fennmarad szárazanyag, azt kiszedjük, és egy aprítóba rakjuk. Ezt a száraz préselt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTöltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveleket szedjük le a csőről, kissé mossuk meg, majd a levelek felét rakjuk le egy nagyméretű edény aljába. Erre tegyük a csöveket, végül pedig egy réteg levéllel fedjük be. Önt...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű