1 kígyóuborka, 2 gerezd fokhagyma, 5-10 dkg fetasajt (v. krémfehérsajt), 1 pohár natúr joghurt, 2 ek. olívaolaj, só, bors, oregánó, petrezselyemzöld
A Feta sajtot egy nagyobbacska tálban, villa segítségével összetörjük, összenyomkodjuk és közben fokozatosan hozzákavarjuk a joghurtot valamint az olívaolajat, borsozzuk, oregánóval, zúzott fokhagymával ízesítjük, szükség szerint sózzuk.
Az uborkát alaposan megmossuk, és héjastól hosszában legyaluljuk (a magvas részét hagyjuk ki). Aprított petrezselyemzölddel dúsítjuk.
Jól lehűtve fogyasztjuk.
A rákot sós, citromos, forró, lobogó vízbe öntöm, és kb. 2-3 percig forralom, majd leszűröm. Félreteszem, hogy teljesen kihűljön. 2. Összekeverem a majonézt, a tejfölt, és ízlés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük. Mikor megfőtt megpucoljuk, cikkekre vágjuk. A vöröshagymát felkarikázzuk. A tejfölt, joghurtot, majonézt, sót, borsot összekeverjük és a zöldségekre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy magas de szűk edénybe (amit általában a botmixerhez adnak) tedd bele a 4 db tojássárgáját. Itt a mennyiségeket M méretű tojáshoz adtam meg. 2. Add hozzá az ízesítőket. Ez term...
Elkészítési idő: 4 perc Nehézség: Könnyű