5 kicsi főtt vagy sült cékla, 1 csésze aszalt szilva, 3 evőkanál hidegen sajtolt olívaolaj, 2 evőkanál szezámmag és lenmag keveréke, egy nagyon kevés só.
A céklákat vágjuk kockára, az aszalt szilvát is daraboljuk fel. A magokat keverjük el olívaolajjal, majd öntsük a céklával elkevert aszalt szilvára.
A cékla nem csak nagyon finom, hanem segíti a máj optimális működését is. Az aszalt szilva csökkenti a gyomorsavat és megakadályozza a székrekedést, tisztít.
A hagymát apróra vágjuk, a gombát pedig nagyon vékony szeletekre vágjuk. Készítünk egy lecsós alapot és hozzáadjuk a gombát - Ezután történik a fűszerezés is: sózzuk,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉSE: Massza: a reszelt almára locsoljuk a citromlevet, hozzákeverjük a majonézt, tejfölt. Saláta levelekkel kibélelni a salátás tálat, először a masszából teszünk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát megpucoljuk, és kb. 4-5 cm nagyságú darabokra vágjuk. Sós, lobogó vízben addig főzzük, amíg szinte már puha, de még nem teljesen az. Ekkor óvatosan leszűrjük, és e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tojásokat langyos vízben megmossuk, majd hideg vízzel félig telt lábasba rakosgatjuk. 1 evőkanálnyi sót szórunk bele, ez segít hogy könnyebben meghámozhassuk. Amíg nagy lá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű