A tésztához: 3 tojás sárgája, 12 dkg cukor, 3 ek. olaj, 1ek. kakaó/ keserű/, fél adag kávé, 3 cl konyak (elhagyható),1 púpos ek sütőpor, 1 csipet só,
4 ek. liszt.
Krém: 3 tojás sárgája, 2.5 dl. tej, 1 púpos ek.liszt
10 dkg margarin, 5 ek. porcukor
A tetejére: 2 dl tejszínhab (Hulala),
A hullámokhoz: 5 dkg margarin, 1 ek. kakaópor, 1 ek porcukor, fél ek. tej
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, sóval és az olajjal beleöntjük a kávét, a konyakot és jól elkeverjük. A lisztet , a kakaóport,a sütőport összekeverjük, majd beledolgozzuk a tésztába. Végül a tojások kemény habjával lassan összekeverjük, majd zsírozott lisztezett tepsiben tű próbáig sütjük. /egy közepes nagyságú tepsihez való/
Sűrűre főzzük a krém hozzávalóit. 10 dkg. margarin,5 ek porcukor, kikeverjük ,majd összekeverjük a kihült krémmel . rásimitjuk a tésztára.
2 dl. tejszínt kemény habbá verünk (én Hulalát használtam) és rákenjük a krém tetejére, egy kis időre hűtőbe tesszük,majd elkészítjük a hullámokat.5 dkg margarint,1 ek. kakaóport,1 ek. porcukrot, fél ek. tejet felmelegítjük. nem szabad forralni. ha kicsit hűlt, már nem meleg, ráfolyatjuk a tejszín tetejére, úgy jó, ha nem egyenletes. Villával kicsit kavarunk rajta, hogy a tejszín közé is kerüljön.
Elkészítés: Alaposan keverjük ki a tejet a pudingporral. Belekeverjük a hideg tejszínt. Egy 23 cm X 30 cm-es tepsit kibélelünk a keksszel. Fontos, hogy teljes egészében befed...
Elkészítési idő:A tészta: Tegyük egy edénybe a vizet, az olajat és a sót. Addig kavargassuk, míg felfő, majd vegyük le a tűzről, és keverjük hozzá a lisztet, úgy, hogy egyenletes, csomómentes legy...
Elkészítési idő: 1óraA lisztet elkeverjük a cukorral, felöntjük apránként a tejjel, csomómentesre keverjük, beledaraboljuk a mararint, és állandó keverés mellett olyan sűrűre főzzük, hogy az edény falá...
Elkészítési idő: