petrezselyemzöld 0.5 csokor
olíva olaj 1 dl
tejszín 3 dl
fehérbor 1 dl
spagetti 40 dekagramm
reszelt parmezán 8 dekagramm
füstölt lazac 20 dekagramm
Főzzük ki a spagettit. Közben vágjuk a lazacot vékony csíkokra és pirítsuk meg kissé olíva olajon.
2. lépés
2. lépés képe
Öntsök fel a borral és a tejszínnel.
3. lépés
3. lépés képe
Ízesítsük a szószt egy kevés Delikáttal.
4. lépés
4. lépés képe
Amikor a szósz besűrűsödött, adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet. Keverjük össze a spagettivel. Tálalásnál szórjuk meg reszelt parmezánnal.
A pisztrángot kívül belül sózzuk és borsozzuk, majd paprikás lisztbe forgatjuk. Grillserpenyőben vagy faszénen megsütjük. A muzsdéjhoz a fokhagymát megpucoljuk és fokhagymatörőn át...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lazacot sózzuk, borsozzuk. Az olajos magvakat késes robotgépbe tesszük, hozzáadjuk a mustárt, a reszelt citromhéjat, a durvára aprított petrezselymet és az egészet durvára aprítj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElkészítése: 1. A pisztrángokat kívül és belül is dörzsöld be citromlével és sóval. Forgasd meg a halakat lisztben, és a felesleges lisztet rázd le. 2. Egy serpenyőben hevíts...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát megpucoljuk, a petrezselyemmel és a vajjal az aprítógépbe tesszük és pürésítjük. Ezután fóliába tekerjük, rudat formálunk belőle, majd betesszük a hűtőbe pihenni....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű