Elkészítés módja
1. A lehártyázott húst, vékony szeletkékre, „érmékre” vágjuk, a megmosott cukkinit és a megtisztított pórét felkarikázzuk. A gombát megmossuk, és felszeleteljük. A zúzott fokhagymát és a pórét serpenyőben az olajon megfuttatjuk.
2. A hússzeleteket rádobjuk, és fehéredésig sütjük. Majoránnával, borssal, sóval ízesítjük. A gombát és a cukkinit is beleszórjuk, és néhány percig együtt pirítjuk, majd a húslevessel fölengedjük.
3. Zsírjára sütjük, majd a cikkekre vágott paradicsomot is hozzáadjuk. Végül kis lángon készre pároljuk.
4. Pirított burgonyával és friss salátával körítve tálaljuk.
1. A lisztet, a pirospaprikát, a borsot, a fűszerkeveréket és a sót összekeverem egy tányérban. 2. Megforgatom benne a csirkét, tepsibe teszem. 3. A hagymát karikára vágom,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket vagy combokat falatnyi darabokra felvágjuk. Egy lábosban a forró olajra tesszük, és elkezdjük megpirítani kicsit. Pár perc után 1 dl tejjel felöntjük. A curryn kí...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felteszem forrni, répát és a káposztát összevágom vékony csíkokra. A wokot felmelegítem amilyen forróra csak tudom bele teszek kb fél deci olajat, aztán a káposztát, így p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes