Családireceptkönyv.hu

Házi parizer


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kiló darált csirkecomb

- 200 mili liter tejszín
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, fekete bors

Elkészítés:


Elkészítés:
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy alufóliát. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. . Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet. . Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Rakott csirke juhtúróval
Rakott csirke juhtúróval

A tésztát kifőzzük, két evőkanál olajban megforgatjuk, félretesszük. A füstölt szalonna felét apró kockákra szeleteljük, összekeverjük a túróval, tejföllel, tojássárgájával, fűsze...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gréta
Ananászos csirke (Tamás)
Ananászos csirke (Tamás)

A hozzávalókat összekeverjük és 3 órára a hűtőbe tesszük. Nagyon forró olajban 1 doboz ananász kockára vágva megpirítani gyorsan. Ráönteni a csirkét, 10 percig együtt pirítani, fol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ananászos csirke
Ananászos csirke

A feldarabolt csirkemellhez adjunk sót, borsot, és egy kis vizet. Keverjük össze, adjuk hozzá a keményítőt és ismét alaposan forgassuk össze. Hagyjuk pihenni a húst kb. 20 percig....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Tünde
Kefirben pácolt csirkecomb
Kefirben pácolt csirkecomb

A kefirt összekeverjük a fokhagymával, a pirospaprikával, sóval, borssal, a mézzel és 4 evőkanál olajjal. Beleforgatjuk a csirkecombokat (egy tálban vagy zárható műanyag zacskóban...

Elkészítési idő: 45
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk