menu

Családireceptkönyv.hu

Házi parizer


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kiló darált csirkecomb

- 200 mili liter tejszín
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, fekete bors

Elkészítés:


Elkészítés:
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy alufóliát. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. . Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet. . Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Csípős,paradicsomos csirkecomb
Csípős,paradicsomos csirkecomb

A hagymát apróra vágjuk és egy lábasban kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a ketchupot, kicsit pirítjuk, végül hozzáadjuk a darabolt paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, ízlé...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Zöldséges-szaftos pulykaszeletek
Zöldséges-szaftos pulykaszeletek

A vöröshagymát csíkokra vágjuk. Amennyiben szeletelés előtt (tisztítás után) hideg vízben 10 percig ázni hagyjuk, nem csípi a szemet. Kevés étolajon, fedő alatt üvegesre pároljuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Paraszt gyros
Paraszt gyros

A húst egészben egy sütőzacskóban bepácolom a fűszerekkel, és a negyedelt vöröshagymával, majd legalább pár órát állni hagyom. Érlelés után 160 fokos sütőben kb. 2 órát sütöm. Ha...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Sacko
Csirkefalatok Budapest módra
Csirkefalatok Budapest módra

A csirkehúst csíkokra vágom, sózom, borsozom és 1 ek zsíron megpirítom, majd félre teszem. A maradék zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát....

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk