1/2 kiló darált csirkecomb
- 200 mili liter tejszín
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, fekete bors
Elkészítés:
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy alufóliát. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. . Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet. . Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.
Kuracie prsia prerežem , rozložím , naklepem , osolím , okorením. Syrokrém narežem na pásyky a poukladám na prsia. Salám nakrájam na pásiky a rozložím na mäso. Eidam potruhám a ro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kivajazott tepsibe tesszük, fűszerezzük. A húsokat rátesszük és öntünk rá 0,5 dl vizet, majd vajdar...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk. 2. A mustárt elkeverjük a xilittel, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsát előző nap sózzuk, borsozzuk, a mellét bevagdossuk. Hagymával, fokhagymával tömjük. 180 fokon ropogósra sütjük. A káposztát felszeleteljük, sózzuk, fél órát pihentetjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű