1/2 kiló darált csirkecomb
- 200 mili liter tejszín
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, fekete bors
Elkészítés:
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy alufóliát. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. . Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet. . Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.
A tésztát kifőzzük, két evőkanál olajban megforgatjuk, félretesszük. A füstölt szalonna felét apró kockákra szeleteljük, összekeverjük a túróval, tejföllel, tojássárgájával, fűsze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük és 3 órára a hűtőbe tesszük. Nagyon forró olajban 1 doboz ananász kockára vágva megpirítani gyorsan. Ráönteni a csirkét, 10 percig együtt pirítani, fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feldarabolt csirkemellhez adjunk sót, borsot, és egy kis vizet. Keverjük össze, adjuk hozzá a keményítőt és ismét alaposan forgassuk össze. Hagyjuk pihenni a húst kb. 20 percig....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA kefirt összekeverjük a fokhagymával, a pirospaprikával, sóval, borssal, a mézzel és 4 evőkanál olajjal. Beleforgatjuk a csirkecombokat (egy tálban vagy zárható műanyag zacskóban...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Könnyű