8db csirkecomb (alsó/felső vagy vegyesen)
2db vöröshagyma
2db paradicsom
pirospaprika
só, bors
2dl tejföl
liszt
olaj
A hagymát, paprikát és paradicsomot felaprítjuk.
A hagymát az olajon megpirítjuk, majd levesszük a tűzről, és belekeverjük a fűszerpaprikát.
Hozzáadjuk a csirkecombokat, majd sóval, borssal ízesítjük.
Lefedve megpároljuk. Ha kell, kevés vízzel felöntjük.
Amikor a csirke megpuhult, kiemeljük a lábosból.
A levét behabarjuk a tejföl, a liszt és 1 dl víz keverékével, majd összeforraljuk.
Galuskával tálaljuk.
A húst alaposan megmostam. Sóztam, borsoztam, olajban megforgattam, majd kevés vizet aláöntve közepesen meleg sütőben, alufóliával lefedve kb. 60 percig sütöttem. Eközben elkészíte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsból szeleteket vágunk, kissé kiveregetjük, megsózzuk, és lisztbe mártjuk. Kevés hevített vajban elősütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-Minden hozzávalót elkeverünk,beleforgatjuk a húst és 1 éjszakára hűtőben pácoljuk - 200 C-on a levével locsolva sütjük meg - Gyümölcssalátával tálaljuk
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMai intai curatam pulpele , le spalam si apoi le stergem cu un prosop le saram si le tavalim prin faina. Apoi ne apucam de ''imbracaminte'', intr-un castron punem kechup-ul, mustar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű