4 db combot ,1 nagy vagy 2 közepes narancs héja reszelve-leve ki facsarva.3ek. méz,kevés olaj,só. bors,fokhagymapor.
A combokat nagyobb darabokra vágom,hozzáadom a mézet,3ek. narancs levet.olajat,só,borsot,fokhagymát,össze keverem tepsibe terítem alufóliával lefedve párolom.Ha megpuhult leveszem a fóliát kis színt adok a húsnak,aztán a pecsenye levet edénybe öntöm,hozzá adom a reszelt narancs héjat,ha kell még méz,fűszerek és a maradék narancs levet,össze forralom,rá teszem a húst kicsit össze sütöm az egészet. Isteni finom
A csuszatésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lehűtjük, majd 1 kanál olajban átforgatjuk. Ezután félretesszük. Közben felszeleteljük a füstölt szalonnát. A juhtúrót és a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, félbe vágjuk, majd hosszában bevágjuk, és szétnyitjuk. Két folpack között kiklopfoljuk a húst. Vékonyan sózzuk, borsozzuk. A prá...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűSzedjük le a húsról a bőrt, és vágjuk úgy szét, hogy a lehető legnagyobb felületű legyen. Egy csikemellhez 1 ek. cukrot téve jól dörzsöljük bele a húsba mindkét oldalán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű