Tetszőleges csirkehús
gomba
hagyma
szójaszósz
kevés balzsamecet (kb.1 ek.)
kevés cukor
fokhagyma(por)
kevés bors
gyömbér
1-2 ek.étkezési keményítő
( itt is még az osztrigaszószt akarom kipróbálni hozzá )
Húst daraboljuk,gombát is, olajban hagymát pároljuk rá a hús aztán a gomba,fűszerezzük. Vízzel felengedjük. Keményítőt vízzel simára keverjük, mikor megkőtt a hús,gomba a kikevert keményítővel sűrítjük, ha szükséges vízzel hiíthatjuk, fűszerezést ellenőrizzük, pár percig összefőzzük.
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajban pirítani kezdjük, a zöld részét is felhasználjuk. A húst nagyobb darabokra vágjuk és hozzáadjuk, majd megszórjuk a fűszerek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűformázza gömbré, tekerje be a fóliába és hagyja legalább 2 órán át friss helyen pihenni, de a hűtőszekrényben nem. Ez a tészta, hagyjuk pihenni néhány órán át. Most készítse elő a...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA pácot abban az edényben keverjük össze, amiben a combokat megsütjük. Beletesszük a csirkecombokat a pácba, és fóliával lefedve legalább 2 órára, de legjobb, ha egész éjszakára a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk annyi tésztát főni, amennyit egy 4 fős családnak szoktunk, ami elég szokott lenni. Miközben a tészta fő, a zöldségeket és a csirkemellet előkészítjük, karikázzuk, kocká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű