menu

Családireceptkönyv.hu

Kínai gombás csirke


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Tetszőleges csirkehús
gomba
hagyma
szójaszósz
kevés balzsamecet (kb.1 ek.)
kevés cukor
fokhagyma(por)
kevés bors
gyömbér
1-2 ek.étkezési keményítő
( itt is még az osztrigaszószt akarom kipróbálni hozzá )

Elkészítés:


Húst daraboljuk,gombát is, olajban hagymát pároljuk rá a hús aztán a gomba,fűszerezzük. Vízzel felengedjük. Keményítőt vízzel simára keverjük, mikor megkőtt a hús,gomba a kikevert keményítővel sűrítjük, ha szükséges vízzel hiíthatjuk, fűszerezést ellenőrizzük, pár percig összefőzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andi
Csirkemájas brokkoli
Csirkemájas brokkoli

A rózsáira szedett brokkolit enyhén sós vízben főzzük félpuhára, majd szűrjük le. (Én a főzővízbe tettem egy mokkáskanál szódabikarbónát, hogy szép zöld maradjon.) A csirkemájat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kínai szezámmagos csirkemell
Kínai szezámmagos csirkemell

Elkészítés: A húst felcsíkozzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemell vadas mártásban
Csirkemell vadas mártásban

A zellert, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a vöröshagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra felvágjuk. A csirkemellet gyerektenyér nagyságúra felszeleteljük és sózzuk, bors...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Pulyka Wellington
Pulyka Wellington

Helyezzük a pulykamellet a vágódeszkára. Óvatosan nyissuk fel a mellizom találkozásánál, így a hús egyfajta keretet ad majd a tölteléknek. Fűszerezzük be jól a kakukkfű és a rozmar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk