1 kg csirkemell
2 kg krumpli
2 gerezd zúzott fokhagyma(opcionális)
só
bors
ételízesítő
majoránna
pirospaprika
olaj
A húst kis kockákra vágjuk és kevés olajon kifehérítjük. A pirospaprika kivételével mindennel megfűszerezem. Felöntöm 2 dl vízzel majd fedő alatt kb fél órát párolom. Ezalatt megsütöm a krumplit.
Ha a hús megpuhult akkor fedő nélkül megvárjuk, amíg elfől róla a lé és zsírjára sütjük. Ha megsült pici pirospaprikát tehetünk rá.
A végén nincs más dolgunk, mint összekeverni.
• A csirkemellet 3 cm széles csíkokra szeleteljük, majd kiklopfoljuk és megsózzuk. Két almát durvára reszelünk. • A sütőporral elkeverjük a lisztet, hozzáadjuk a tojást és annyi v...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonná...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tűzálló tálat kivajazunk. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ha szükséges kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük majd lisztbe - felvert tojásba - resztelt sajtba for...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a szá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű