1/2 piskóta lap
15 dkg margarin
1 cs. vaníliás cukor
50 dkg túró
5 dkg mazsola
14 dkg kristálycukor
1 citrom héja
10 dkg barackíz
1 cs. Oetker tortazselé
A margarint az összetört túróval habosra keverjük, majd hozzá adjuk a vaníliás cukrot, citromhéjat, rumba áztatott mazsolát és végül a cukrot.
A piskóta lapot barackízzel megkenjük, a túrókrémet egyenletesen rákenjük.
A tetejét gyümölccsel díszítjük, majd leöntjük a zselével.
Die Gelatine in Wasser nach Packungsanleitung einweichen. Die Quarkcreme mit Joghurt, Vanillezucker und Zitrone verrühren, Ananasstücke unterheben. Cremefine steif schlagen. Ge...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét egy kanál cukorral kemény habbá verem. A lisztet elkeverem a sütőporral, vaniliás cukorral és a szerecsendióval. A tojássárgáját habosra keverem a cukorral, citroml...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesElkészítés lépésről lépésre Előkészítés: A marcipánt durvára reszeljük. A tortaformát sütőpapírral kibéleljük és a sütőt előmelegítjük. Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmel...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéből robotgéppel, egy csipet sóval kemény habot verünk, a vége felé a cukrot apránként hozzáadjuk. Leállítjuk a gépet, és a darált diót fakanállal óvatosan belekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű